Microsoft StaffHub flyttes til Microsoft Teams

En af nyhederne på dette års Microsoft Ignite 2018 konference er, at Microsoft StaffHub nedlægges og at funktionaliteten i fremtiden indbygges i Microsoft Teams.

Microsoft Teams mobil app’en vil i fremtiden inkludere ”shift management”, som gør det muligt for ledere at oprette og administrere skiftehold. Samtidigt kan medarbejdere opdatere deres tilgængelighed, bede om ændringer til planer (bytte vagter), og bede om fritagelse fra vagter.

Vi spår, at denne funktion kan være anvendelig i f.eks. produktionsenheder eller på f.eks. hospitaler, hvor der ofte er brug for at lave vagtplaner for skiftehold.

Funktionen bliver opdelt i to dele i Microsoft Teams:

  • Shifts
  • Home

I ”Shifts” har ledere mulighed for at oprette og administrere vagtplaner for deres individuelle teams…

Microsoft Teams Shift

”Home” delen er tiltænkt den enkelte medarbejder. Her kan medarbejderen se sine vagter og vigtige meddelelser fra ledelsen…

Microsoft Teams Home

Du kan læse mere om denne nye funktion her: Link

 

Hvornår flyttes Microsoft StaffHub til Microsoft Teams?

Påbegyndelse af nedlægning af Microsoft StaffHub er planlagt til 1. April 2019. Herfra vil Microsoft StaffHub ikke længere være tilgængelig i din Office 365 tenant, og Microsoft StaffHub app’en vil blive fjernet fra Google Play og Apple App Store.

Eksisterende brugere vil kunne bruge den eksisterende løsning indtil 1. Oktober, 2019, men der vil ikke udvikles nye features til løsningen. Fra 1. Oktober, 2019 vil du ikke længere kunne anvende Microsoft StaffHub.

 

Yderligere information

Hvis du ønsker yderligere detaljer om nedlæggelsen af Microsoft StaffHub, så kan du læse mere her: Link

Du kan yderligere læse mere om roadmap’et for Microsoft Teams her: Link