Vi har over 10 års erfaring med at hjælpe virksomheder med at opnå deres fulde potentiale med SharePoint og Microsoft 365.

Pointwork A/S er en værdidrevet virksomhed med et stærkt teknisk fundament.

Kontakt

Vandtårnsvej 83A, 2860 Søborg

info@pointwork.com

+45 7020 4458

Case Studie

COWI

 

Efter en række vellykkede projekter er Pointwork blevet fast sparringspartner og Sharepoint-udvikler for COWI

Ydelser: SharePoint, .Net, Consulting, Integration, Deployment

Fokus på den rigtige og den
bedste løsning

” Det vi har brug for hos COWI, er dels en daglig sparringspartner med en bred og dyb viden om SharePoint, og dels en ekstren konsulent/udvikler, som kan hjælpe os med at løse de store, planlagte projekter effektivt. Efter en række vellykkede samarbejdsprojekter er det vores klare indtryk, at Pointwork udfylder begge roller perfekt”,

Konstatere Frederik Bonde Lykke Nielsen.

COWI’s Fordele ved samarbejdet med Pointwork:

  • Tilgang til ekspertviden om SharePoint som udviklingsplatform samt den nyeste teknologi
  • Sparring på højt niveau
  • Adgang til erfaringer fra mange andre store SharePoint løsninger
  • Stor fleksibilitet – det er de samme medarbejdere, de sender
  • Merværdi i form af innovative og økonomiske løsninger

“Pointwork Lever op til vores forventninger på en måde, som sjældent ses. De går den rigtige og bedste løsning, og levere varen hver gang. Det er aldrig nødvendigt at tjekke deres løsniger efter.”

”Pointworks spidskompetencer og fleksibilitet passer perfekt til COWI’s projektorienterede arbejdsform.”

Frederik Bonde Lykke Nielsen
Senior IT-leder i Group IT, COWI

Integration af dansk og svensk intranet

COWI har en af Danmarks største SharePoint løsninger med både website, extranet og intranet for 6.000 brugere. Heraf er1.000 brugere svenske, som kom til ved et opkøb i 2011. En af Pointworks første opgaver for COWI var netop at migrere svensk funktionalitet over i den danske portal i forbindelse med en sammenlægning til et globalt intranet.

Sparring på højt niveau

Cowi er en projektorienteret virksomhed, som også på IT-områder er vant til selv at definere deres udviklingsopgaver. Til at udfylde rammerne er der imidlertid ofte brug for input og specialkompetencer udefra.

” Egentlig havde vi nogle svenske konsulenter på opgaven, men de viste sig at være både for tunge og for syre at danse med, og så bød Pointwork ind med en betydelig bedre løsning. Vi skulle også skabe en integration mellem vores ERP-system og SharePoint, samt optimere samspillet mellem projektsites på extranettet og intranet-portalen, og her kom Pointwork også med præcis den løsning, vi havde brug for.”

” Vi har et stort behov for sparring, og her spiller Pointworks spidskompetencer en væsentlig rolle. De er meget innovative og siger altid ligeud, hvad de mener. Samtidig er deres medarbejdere fuldt opdaterede på udviklingen, og har omfattende erfaringer fra andre store SharePoint løsninger. Det nyder vi meget gavn af, fordi de forstår at plukke de rigtige ting ud, som vi kan have glæde af.

En anden kæmpe fordel er, at de altid sender de samme folk. Det betyder, at de kender vores system helt til bunds, og kan rådgive om alt fra vores opsætning og værktøjer til nye teknologier og funktionaliteter.”

”Pointwork har været rigtig gode til at udfylde de huller, vi har”,

fastslår Frederik Bonde Lykke Nielsen

” De kan uden problemer gå ind og tage sig af enhver opgave i det daglige – fx eksperassistance ved et lukkevindue – eller gennemføre de mest avancerede udviklingsprojekter. Og så sætter vi stor pris på, at de kan komme med kort varsel og ikke er blege for at hjælpe, når det brænder – også på de skæve tidspunkter.”

Fleksibel og troværdig leverandør

COWI har løbende mange forskellige SharePointopgaver, der spænder lige fra det helt simple til det ekstremt komplicerede. Derfor er det vigtigt med en fleksibel samarbejdspartner.

BOOK EN DEMO

Pointwork er førende Valo partner i Danmark og også certificeret Microsoft Guld Partner. Med vores løsninger gør vi det nemt at samarbejde internt og med samarbejdspartnere. Du kan booke en personlig gennemgang ved at trykke “Book en demo”