Vi har over 10 års erfaring med at hjælpe virksomheder med at opnå deres fulde potentiale med SharePoint og Microsoft 365.

Pointwork A/S er en værdidrevet virksomhed med et stærkt teknisk fundament.

Kontakt

Vandtårnsvej 83A, 2860 Søborg

info@pointwork.com

+45 7020 4458

Case Studie

NOVO NORDISK

 

Novo Nordisk valgte en skræddersyet client side løsning fra Pointwork, da større mængder administrative data fra processen vedr.  kliniske studier fra et af koncernens moderstystemer skulle gøres nemmere tilgængeligt for brugerne i SharePoint.

Ydelser: SharePoint, .Net, Consulting, Integration, Deployment

Danmarks bedste intranet

Til intern kommunikation og vidensdeling mellem de over 27.000 medarbejdere fordelt på 81 lande har Novo Nordisk etableret GlobeShare – en af verdens største IT-platforme baseret på SharePoint 2007. Strategien er at så mange webapplikationer som muligt skal være tilgængelige via platformen, og det fungere så godt at GlobeShare er blevet kåret som Danmarks bedste intranet.

På GlobeShare kører afdelingen Clinical Systems & Data Management en applikation, som synkroniserer data fra Oracle ind i SharePoint. Brugerne oplevede dog en del begrænsninger ved systemet, og i september 2012 startede man derfor et udviklingsprojekt, der skulle sikre en mere pålidelig og effektiv løsning

Novo Nordisk fordele ved pointworks client-side løsning:

  • Høj sikkerhed (ingen direkte påvirkning af modersystemet)
  • Stor fleksibilitet i alle projektfaser
  • Minimal anvendelse af lukkevinduer
  • Intuitiv og nemt anvendelig brugergrænseflade
  • Bedre integration mellem modersystem/metadata og lokale data
  • Tilgang til ekspertviden om SharePoint som udviklingsplatform samt adgang til den nyeste teknologi.

Minimering af risiko, omkostninger- og lukkevinduer.

Når man skal ind og pille ved et centralt IT-system med så mange brugere og data, gælder det om at finde en model, der leverer de ønskede resultater med et minimum af risiko.

Pointworks løsningsmodel skabte optimale muligheder for innovative systemudvikling

Anders Jepsen
Senior Developer, Novo Nordisk

”Her kom pointwork med en meget innovativt Client-side tilgang, som passede helt perfekt til vores formål. De bød ind med rådgivning om arkitektur og grænseflade samt en meget fleksibel implementering. Med deres model kunne vi prototype i en iterativ proces, som gjorde det muligt at udvikle og implementere ændringer løbende uden at genere brugen af modersystemet. Det unikke ved denne tilgang er, at både udvikling og vedligeholdelse gennemføres hurtigt og stort set uden lukkevinduer”

Ved valg af samarbejdspartner på projektet lagde Novo Nordisk også stor vægt på fleksibilitet og evnen til at tilpasse sig ”local rules” i organisationen.

”pointworks løsningsmodel passede helt perfekt til vores ønske om i dette tilfælde at undgå en tung dyr projektstyring. For os har det været ekstremt vigtigt at have en fleksibel samarbejdspartner, som forstår vore forretning og kan håndtere den høje kompleksitet vi har i vores organisation og metoder.”

SharePoint løsning på meget højt teknisk niveau

Hos Clinical Systems & Data Management er der da også mærkbar tilfredshed med indsatsen: ”Lige fra den indledende rådgivning omkring arkitektur over udvikling til implementering har Pointwork bevist, at de råder over den højeste kompetence inden for SharePoint”, fastslår Anders Jepsen.

” de har helt styr på den nyeste teknologi, og forstår at anvende den innovativt og målrettet – og vi har ganske enkelt fået en insight og en løsning i verdensklasse.”

Resultater leveret på kort tid

Selv om der blev udviklet en række nye funktioner, formåede Pointwork at levere løsningen inden for blot 4 måneder. I dag kan brugerne af applikationen meget nemmere flette metadata fra modersystemet med egen data og dermed ramme meget specifikke formål i hverdagen. Såvel søgning som præsentation af data har løftede effektiviteten og kvaliteten i arbejdet med planlægning og opfølgning på det kliniske udviklingsarbejde.

BOOK EN DEMO

Pointwork er førende Valo partner i Danmark og også certificeret Microsoft Guld Partner. Med vores løsninger gør vi det nemt at samarbejde internt og med samarbejdspartnere. Du kan booke en personlig gennemgang ved at trykke “Book en demo”