Vi har over 10 års erfaring med at hjælpe virksomheder med at opnå deres fulde potentiale med SharePoint og Microsoft 365.

Pointwork A/S er en værdidrevet virksomhed med et stærkt teknisk fundament.

Kontakt

Vandtårnsvej 83A, 2860 Søborg

info@pointwork.com

+45 7020 4458

Leverence 

Den Digitale Rejse

Manglende lederskab kan undergrave gevinster ved digitalisering –  manglende viden og overblik udfordre evnen til at prioritere og sætte retning – især hvordan IT kan støtte og udvikle fremtiden af din virksomhed. Det er derfor altafgørende, at virksomhedens beslutningstagere får forståelse for muligheder og begrænsninger, så de kan prioritere indsatsområderne for størst mulig effektivitet.

Hos Pointwork vil vi ruste dine beslutningstagere med viden om de markedstendenser og IT-muligheder, der findes i dag – og endnu vigtigere, hvordan disse skaber værdi i din organisation og således skaber en fælles IT-køreplan for jeres organisation.

Vil du gerne vide mere ?

Ledelsens Digitale Rejse

Sæt ledelsen i stand til at prioriterer og vælge retning for udnyttelse af de digitale muligheder

Den Teknologiske Rejse

Afklar de teknologiske muligheder, samt rejsen hen mod en sikker, standardiseret og strømlinet platform.

Organisationens Digitale Rejse

Identificer hvilke afdelingers ændrede brug af teknologien, der er essentielle for projektets succes. Når forandringsparatheden indtænkes, vil I kunne imødegå modstanden og skabe et succesfuldt projekt

Vil du gerne høre mere?

Vi tager gerne kontakt for at fortælle om de ydelser vi i Pointwork kan tilbyde 

Du kan altid afmelde dig i de emails, vi udsender. Få mere information om, hvordan vi behandler persondata i vores privatlivspolitik.