Cloud Transition –  Hvorfor og hvordan

For rigtig mange virksomheder kan det være økonomisk og forretningsmæssigt fordelagtigt at skifte fra egen driftsorganisation til en hostet og serviceret Cloud IT drift, eventuelt via Office 365 og Microsoft Azure?. Igennem dette skifte kan virksomheden koncentrere alle sine ressourcer på den forretningsmæssige udvikling, og ikke bruge måske unødige ressourcer på egen IT-Drift.

Det kan dog være svært for den enkelte virksomhed, at vælge mellem mange forskellige cloud services og leverandører. Men nogle af de vigtige parametre for valg af leverandør og services kunne være

  • Beslutte hvilke services, der bedst understøtter de enkelte forretningsprocesser.
  • Hvordan sikrer man, at de gode systemer og processer bevares, samtidig med, at man gerne vil udskifter gamle og ikke tidssvarende systemer, men samtidig kan bevare og migrere Forretningens vigtige data.
  • Hvordan sikrer man, at de nye teknologier og systemer udnyttes optimalt, og skaber den rigtige forretningsværdi for alle afdelinger og brugere.
Image

Pointwork kan hjælpe dig på denne rejse

Pointwork ejer ikke selv nogen infrastruktur, men samarbejder med både Hosting-virksomheder i Danmark, samt Microsoft på Office365/Azure.

Pointwork har stor erfaring i at hjælpe Virksomheder kunder med at flytte Virksomhedens systemer fra ældre til ny teknologi, samt også at migrere/flytte gamle legacy systemer. Vi kan både gøre dette på virksomhedens egne servere, men også som mange andre ved at flytte systemerne op i skyen med Office 365 og Microsoft Azure.

Vi kan hjælpe din virksomhed med at sikre en sikker og succesfuld overgang til cloud. Dette gælder både ; ikke alene med selve opsætningen og datamigreringen, men også med den efterfølgende træning af jeres medarbejdere og administration af de nye services.

 

Hvordan kan vi hjælpe jer med dette:

  • Analyse af nuværende (AS-IS) og udarbejde forslag og Business Case på fremtidig (TO-BE) situation
  • Viden om mulighederne f.eks. med Hybride modeller og/eller Office 365 og Microsoft Azure 
  • Udvælgelse og prioritering af relevante forretningsprocesser og understøttende cloud services via workshops med de relevante enheder i forretningen
  • Projektplanlægning, implementering af ny infrastruktur og løsninger
  • Fysisk datamigrering af de forretningens vigtige data, herunder evt. udvikling af ny løsning
  • Træning af afdelinger og medarbejdere