Collaboration / Samarbejde på tværs - Internt og Eksternt

Pointwork har stor ekspertise i at etablere en Collaboration platform på tværs af virksomheden, som gør nemt for medarbejderne at søge i, samt skabe nye dokumenter og informationer til gavn for alle.

Igennem den rette rettigheds- og sikkerhed styring sikrer vi, at Informationen kun deles med relevante interessenter, og denne sikkerhedsstyring kan også medvirke til at give adgang til eksterne interessenter, som f.eks. eksterne projektdeltagere mv., som flere og flere projekter benytter sig af.

Pointwork kan både rådgive omkring strukturering af opsætning og styring af Collaboration og Intranet,  men også stå for den samlede implementering i jeres virksomhed.

Pointwork har også stor erfaring i at rådgive om, samt udvikle Projektportaler som er omdrejningspunktet for Collaboration/vidensdeling og platform for både interne og eksterne partnere. 

Pointwork har også udviklet sin egen Collaboration motor baseret på Microsoft Open-Source, som opretter/vedligeholder projektportaler automatisk via integration til virksomhedens ERP-, CRM eller andet forretningsystem. Den rette sikkerhedsstyring baseret på jeres virksomheds regler er naturligvis også del af dette.