Udnyt de mange muligheder i Office365 platformen og øg produktiviteten og tilsikre Compliance og Governance er på plads.

Udnytter din Organisation jeres Office365 fuldt ud - med de mange gode og gratis services, der ligger i pakken?

Vi ser ofte man kun tager enkelte services i brug, og ikke har en klar plan for hvilke services der yderligere skal benyttes og hvordan. Ligeledes ser vi også eksempler på, at services er rullet ud og gjort tilgængeligt, men ikke bliver benyttet aktivt fordi brugerne ikke ved, hvordan de skal gøre brug af dem.

Uanset hvor I jeres Office 365 rejse I befinder jer, så kan vi rådgive jer om hvordan I kommer videre og udnytter jeres investering optimalt i jeres organisation.

Her er en række eksempler på, hvor I måske befinder jer, og hvordan vi kan hjælpe jer videre. Hvis du er usikker på, hvor I er på rejsen eller bare mangler overblik, kan vi også hjælpe med det.

Udskiftning af File Shares til noget andet

Et klassisk eksempel vi ser er behovet for at dele dokumenter med kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. Microsoft tilbyder flere forskellige løsninger til at håndtere disse. Oplagte muligheder er ”OneDrive for Business”, ”Azure File Shares” og SharePoint. Men hvornår vælger man det ene frem for det andet? Der er mange spørgsmål der skal besvares og hvad der er det rigtige for én virksomhed er ikke nødvendigvis det rigtige for en anden. Der vil være forskellige svar på f.eks. nedenstående spørgsmål

  • er der stadig behov for lokale File Shares?
  • hvordan sikrer man Governance og sikker deling med eksterne?
  • hvordan er samspillet med Office 365 Groups og Teams?

Bedre Digitalt Samarbejde

Et sted vi ser man hurtigt kan skabe værdi, er ved at gøre en eller flere af følgende:

  • Introducere co-authoring af dokumenter,
  • Gøre dokumenter tilgængelige på alle devices. Dvs. Uanset om man sidder på sin egen PC eller på sin telefon eller tablet kan tilgå de vigtige dokumenter man har brug for, og foretage redigeringer hvis der er behov for det.
  • Åbne op for eksterne samarbejdspartnere

Office365 giver mulighed for at opsætte forskellige forretningsprocesser for at understøtte samarbejdet optimalt, f.eks. godkendelses workflows af specielle dokumenter.

Sikkerhed

En fordel ved at benytte Microsofts værktøjer til samarbejde er, at I som organisation kan tilsikre compliance og sikkerhed vha. de indbyggede værktøjer som Microsoft tilbyder som en del af Compliance Center og Secure Store.

Processen

Vi tager typisk udgangspunkt i konkrete arbejdsrutiner og lærer jer at kende så godt som muligt, før vi går ind og giver konkret rådgivning og uddannelse af jeres ansatte. Vi starter samarbejdet med at evaluere hvor I er i dag, samt efterfølgende evaluering af forbedret kvalitet og tidsforbrug så vi er sikrer på at I har opnået den værdi I gerne ville.