INTRANET / REALDANIA

Realdania skifter deres oprindelige Intranet ud med et komplet Valo Intranet​

CASE: INTRANET

Kort om Realdania

Det eksisterende intranet skulle erstattes af en ny og tidssvarende løsning. Behovet for en ny og bedre løsning var derfor med fokus på effektivitet og smidighed. Vi tilbød en løsning, som var nøje tilpasset behovet, og en smidig opstart! ​

Fakta

information

Klient

Realdania

Kategori

Intranet

Kontakt

Thomas Wittrock, IT chef

Udfordring

En en-til-en erstatning af den gamle platform

Et nyt intranetskulle erstatte det gamle. Supporten var udløbet på det eksisterende site, så et nyt intranet skulle etableres, med primært fokus på hurtig implementering. Den nye platform skulle en-til-en ligne den gamle mht. udseende og funktion, uden at gå for meget på kompromis med dagens standard; eksempelvis fuld kompatibilitet med cloud-tjenester, som Office 365 og SharePoint Online.

Løsningen

Kort implementering uden kompromis

Som oplæg til leverancen leverede Pointwork en live demo, så Realdanias IT-team kunne gennemgå VALO-løsningen og danne sig det nødvendige overblik, før ordren blev givet.

”Pointwork gav os en VALO-demo, og det lignede faktisk vores daværende intranet. Det gav mig en god fornemmelse af, at det var det rigtige produkt for os”

Thomas Wittrock, IT-chef, Realdania

VALO Intranet blev valgt, netop af hensyn til kort implementeringstid, uden at gå på kompromis med kommende behov og dagens standard hvad angår funktionalitet.
Andre vigtige parametre er: søgefunktionalitet, navigationsmenu og mobil adgang via app.

Hele projektet blev kørt med ’Agile’-hatten på – altså fokus på en effektiv og klart defineret implementering.

RESULTATET​

ARBEJDET KUNNE FORTSÆTTE UHINDRET PÅ PLATFORMEN​

Det er vigtigt at forstå, at den leverede løsning netop ligner og fungerer meget som den gamle. Det er vigtigt, da Realdania som en filantropisk forening med 165.000 medlemmer og 200 medarbejdere, må sikre sig at alle interessenter let kan fortsætte deres arbejde uhindret på platformen. Dette er lykkedes!

Ligeledes bemærkelsesværdigt er leveringtiden fra live-demo til levering: Blot 6 uger!

Samlet har samarbejdet med Realdania givet:

VORES KUNDECASES

LAD DIG INSPIRERE