microsoft 365

Tag arbejdet med på farten

Microsoft 365 er en samlet cloud suite, der indeholder en lang række værktøjer, som styrker samarbejdet og effektiviserer din forretning. Med Microsoft 365 kan medarbejderne arbejde hvor som helst og når som helst – og på en hvilken som helst enhed. Pointwork kan hjælpe jer med at udnytte platformen så effektivt som muligt.

MICROSOFT 365

Samler det hele ét sted

Ét sted til alle dine filer. Gem dine arbejdsfiler på OneDrive for Business - så har du dem altid med dig. Du kan nemt og sikkert gemme alle dine arbejdsfiler og dele dem med kolleger. Hver enkelt bruger får 1 TB lagerplads.

Microsofts nyeste mail-, kalender-, kontakt- og Office-løsning leveret direkte fra Microsofts egen sky.

Hvad enten der er tale om online gruppemøder, fælles telefonopkald eller live streaming, hjælper Microsoft Teams dig med at mødes med dine kolleger.

Platformen giver dig en forenklet brugeroplevelse, som hjælper med at organisere, synkronisere og dele alt dit indhold.

Din moderne arbejdsplads via Microsoft 365 er tilgængelig hvor som helst og når som helst. Både på mobil, tablet og laptop. Arbejd med dokumenter og indhold på farten i realtid.

Microsoft 365 er navnet på Microsofts samlede cloud suite af produktivitetsværktøjer. Den indeholder bla. Office pakken, SharePoint, Flow, Delve og Yammer.

Vi er eksperter i Microsoft 365 – Productivitet & Collaboration og vi tager over, når generalisterne giver op!

KONTAKT OS

BOOK EN TID MED EN DYGTIG EKSPERT - KVIT OG FRIT

Lad os tage en snak, hvis du har spørgsmål til specifikke ydelser, eller hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop din organisation.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os!