Vi har over 10 års erfaring med at hjælpe virksomheder med at opnå deres fulde potentiale med SharePoint og Microsoft 365.

Pointwork A/S er en værdidrevet virksomhed med et stærkt teknisk fundament.

Kontakt

Vandtårnsvej 83A, 2860 Søborg

info@pointwork.com

+45 7020 4458

Virksomheder er forskellige og har forskellige behov. Det er vi meget bevidste om, og vi sørger for, at din virksomhed får den løsning, der passer bedst til jer. Hos Pointwork er vi specialister inden for SharePoint og Office 365, og vi hjælper jer godt i gang med den perfekte løsning. 

Emilia Clarke
Anders Jepsen
Senior Solution Architect – Digital Workplace & O365
"De har helt styr på den nyeste teknologi, og forstår at anvende den innovativt og målrettet – og vi har ganske enkelt fået en insight og en løsning i verdensklasse"
Microsoft SharePoint

Vidensdeling og samarbejde er en del af opskriften på virksomheders succes, og vi ved, at hvis medarbejderne kan arbejde effektivt ved brug af den helt rigtige samarbejdsløsning, så har det effekt på bundlinjen

Microsoft SharePoint intranetløsningen styrjer virksomhedens samarbejde, da løsningen har dynamiske og produktive teamwebsteder, som kan hjælpe projektteams og afdelinger med at samarbejde. Her er det let at dele filer,data, nyheder og ressourcer. Løsningen tilbyder ydermere, at teammedlemmerne i og uden for organisationen kan samarbejde problemfrit på tværs af pc'er, Macs og mobile enheder.

Office 365

Med office 365 kan du arbejde hvor som helst og når som helst - og på en hvilken som helst enhed. Du kan derfor tage dit kontorarbjede med på farten overalt i verden.
Foruden at indeholde Word, PowerPoint og Excelindeholder 365 også værktøjer, der kan effektivisere din forretning og styrke samarbejdet internt på din arbejdsplads

Valo Intranet

Intranetløsningen Valo har virkelig alt, din virksomhed behøver for at samarbejde og dele content. Valo er designet til brugerne og har et interface, der kan skræddersyes, så det passer dit brand

Er du interesseret? Så lad os komme igang!

Vi er altid klar til en udfordring uanset omfang eller kompleksitet både mindre såvel som komplekse. Vi vil med glæde hjælpe og rådgive din virksomhed med at optimere og digitalisere jeres forretning.