TEKNOLOGIER

Løsninger tilpasset jeres behov

Virksomheder er forskellige og har forskellige behov. Det er vi meget bevidste om, og vi sørger for, at din virksomhed får den løsning, der passer bedst til jer. Hos Pointwork er vi specialister inden for SharePoint og Office 365, og vi hjælper jer godt i gang med den perfekte løsning.

TEKNOLOGIER

DU KAN BYGGE PÅ VORES ERFARING

Vi er et teknisk konsulenthus baseret på Microsofts-teknologier. Vi kender teknologierne i dybden og har valgt Microsofts teknologier da vi mener, at de kan anvendes til at løse virksomhedernes problemstillinger på bedste vis.

TEKNOLOGIER

Microsoft SharePoint

Vidensdeling og samarbejde er en del af opskriften på virksomheders succes, og vi ved, at hvis medarbejderne kan arbejde effektivt ved brug af den helt rigtige samarbejdsløsning, så har det effekt på bundlinjen Microsoft SharePoint intranetløsningen styrjer virksomhedens samarbejde, da løsningen har dynamiske og produktive teamwebsteder, som kan hjælpe projektteams og afdelinger med at samarbejde. Her er det let at dele filer,data, nyheder og ressourcer. Løsningen tilbyder ydermere, at teammedlemmerne i og uden for organisationen kan samarbejde problemfrit på tværs af pc'er, Macs og mobile enheder.

TEKNOLOGIER

microsoft 365

Med Microsoft 365 kan du arbejde hvor som helst og når som helst - og på en hvilken som helst enhed. Du kan derfor tage dit kontorarbjede med på farten overalt i verden. Foruden at indeholde Word, PowerPoint og Excelindeholder 365 også værktøjer, der kan effektivisere din forretning og styrke samarbejdet internt på din arbejdsplads

TEKNOLOGIER

valo intranet

Intranetløsningen Valo har virkelig alt, din virksomhed behøver for at samarbejde og dele content. Valo er designet til brugerne og har et interface, der kan skræddersyes, så det passer dit brand

Lad os tage en snak!

MØD CLAUS JARRELS

Partner, CEO

Vi vil rigtig gerne gøre det nemt for dig at vælge Pointwork til at hjælpe dig med din digitale løsning. Har du behov for at vide mere om vores Intranet?

Så lad os tage en snak, hvor du får den nødvendige sparring til at optimere din virksomheds potentiale og muligheder i rammer, der er skabt for vækst!

Vi er eksperter i Microsoft 365 – Productivitet & Collaboration og vi tager over, når generalisterne giver op!

KONTAKT OS

BOOK EN TID MED EN DYGTIG EKSPERT - KVIT OG FRIT

Lad os tage en snak, hvis du har spørgsmål til specifikke ydelser, eller hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop din organisation.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os!