Samarbejdsplatform

Novo Nordisk begejstrede for MOCA365

”MOCA365 har været en kæmpesucces,” siger Anders Jepsen Senior Solution Architect fra Novo Nordisk Global IT om den nye globale platform, der ligger til grund for oprettelse og konfiguration af Teams til de såkaldte Trials Squads i Development-organisationen.

Case: Samarbejdsplatform

Fakta

Klient

Novo Nordisk

Kategori

Samarbejdsplatform

Kontakt

Anders Jepsen,
Senior Solution Architect,
Novo Nordisk Global IT

Novo Nordisk om MOCA365

Udfordring

Effektivt samarbejdsplatform

Efter skiftet til M365-platformen generelt stod Novo Nordisks development-organisation i 2021 over for en yderligere revision af deres løsning til samarbejde og deling af indhold inden for de kliniske studier. Hvor det tidligere var en on-premise SharePoint-løsning var kravet nu en effektiv ibrugtagning og tilpasning af Teams og andre tilhørende værktøjer i M365.

Hos Novo Nordisk A/S faldt valget på MOCA365, der er en softwareløsning, som giver nem selvbetjening og samtidig stiller intelligente og brugervenlige Teams & SharePoint samarbejdsrum til rådighed.

Da DNA'et i Novo Nordisk er research og udvikling, er fleksibilitet og tilpasning et vigtigt tema. Projekterne er ofte meget lange, involverer mange forskellige interessenter fra mange forskellige lokationer og med mange forskellige funktioner. Det betyder, at dokumentation og smidig deling af information og data er en masterdisciplin.

”Vores verden er så kompliceret og mange-facetteret, at ingen standardløsning kan løse det hele. Vi skulle bruge en løsning, der i meget høj grad tager hensyn til vores specifikke behov. Med MOCA365 valgte vi den optimale konfigurérbare løsning og fik etableret et samarbejde med den bedste leverandør vi kunne finde til vores behov og måde at arbejde på,” siger Anders Jepsen.

Pointwork som rådgiver
Pointwork som samarbejdspartner
Pointwork som leverandør

”MOCA365 har virkelig givet os det, vi skulle bruge."

Anders Jepsen, Senior Solution Architect, Novo Nordisk Global IT

Løsning & Resultat

Fuld kontrol og høj fleksibilitet

Kravene er meget forskellige alt efter, hvor i verden et produkt skal leveres. Det er svære forhold at navigere i, og det er langt fra ’one size fits all’.

”Det var vores ønske at stille de bedst mulige rammer til rådighed for vores kolleger, så de skal forholde sig til så lidt som muligt og i stedet fokusere på forskning og kreativitet – alt det, som driver forretningen. Vi er i fuld kontrol – uden at give køb på de lokale projekters behov for personalisering og konfiguration,” siger Anders Jepsen og tilføjer:

”Vi kalder MOCA365 Provisioning Engine – fordi det enabler provisioning præcis, som vi ønsker det. Samtidig har vi fået skabt rammerne for en løsning, der også efter implementeringen har vist sig nemt at tilpasse og videreudvikle på. MOCA365 har virkelig givet os det, vi skulle bruge.”

”Vi kalder MOCA365 Provisioning Engine - fordi det enabler provisionering præcis, som vi ønsker det.”

Anders Jepsen, Senior Solution Architect, Novo Nordisk Global IT

Succesfuld adoption

Udover behovet for kontrol og automatisering, har det været meget vigtig for Novo Nordisk, at Teams ved hjælp af MOCA365 hurtigt blev adopteret af medarbejderne i de enkelte trials.

”Vi havde behov for at skabe et projekt, der passer i vores læringsmiljø. Det skulle være nemt at introducere eksisterende kolleger til den nye platform, og endnu lettere at onboarde nye kolleger – og her har MOCA365 været en kæmpe succes i automatiseringen af det unikke set-up for hvert trial og onboardingen af relevante medarbejdere,” siger Anders Jepsen.

 

Grundlæggende krav til MOCA365
  •  Enkel og fleksibel administration – skal automatisere, hvor overhovedet muligt  
  • Understøttelse af strukturer og ensrettet samarbejde i development-afdelingen
  • Platformen skal minimere risikoen for fejl ved at nedbringe mængden af manuelt arbejde
  • Ensartethed i struktur, navngivning, deling, tilgængelighed osv.

Samarbejdet

Inspirerende og værdifuldt samarbejde

Novo Nordisk gik målrettet efter en leverandør, som er villig til at bruge tid og energi på forretningsindsigt. Anders Jepsen værdsætter bl.a., at PointWork-teamet har været nærværende og fleksible hele vejen.

”PointWork er fantastiske specialister. Deres forretningsforståelse og evne til at se og tænke som os er utrolig værdsat. Jeg vil påstå, at de har lært mig det meste af det, jeg i dag ved om SharePoint. De inspirerer, tænker ud af boksen og accepterer også vores input. Jeg vil lige frem gå så langt og sige, at vi har udviklet hinanden – meget! Vi føler os som partnere, ikke som kunder,” siger Anders Jepsen og tilføjer:

”Når jeg tænker på den fleksibilitet og service, vi fik under pandemien, så understreger det for mig, at vi er mere end en kunde – og det gør mig tryg. Det giver mig tillid til, at jeg kan regne med deres rådgivning, og at de forstår og accepterer, at vi er både mennesker, kunde og partner. Det er uhyre sundt og gavnligt for vores samarbejde. For mig er de eksperter – både teknologisk, forretningsmæssigt, og i deres rådgivning. Det er helt sikkert ’value for money’!”

”Pointwork er fantastiske specialister. Deres forretningsforståelse og evne til at se og tænke som os, er utrolig værdsat."

Anders Jepsen, Senior Solution Architect, Novo Nordisk Global IT

Fordele ved samarbejdet med Pointwork

VORES KUNDECASES

LAD DIG INSPIRERE