Vi har over 10 års erfaring med at hjælpe virksomheder med at opnå deres fulde potentiale med SharePoint og Microsoft 365.

Pointwork A/S er en værdidrevet virksomhed med et stærkt teknisk fundament.

Kontakt

Vandtårnsvej 83A, 2860 Søborg

info@pointwork.com

+45 7020 4458

Case Studie

REALDANIA

Filantropisk forening vælger Valo Intranet som erstatning for tidligere intranet

Realdania var på udkig efter en ny intranetløsning til erstatning for deres eksisterende platform. Og da deres tidligere intranet skulle nedlægges, havde de hurtigt brug for en løsning.

Realdania
  • Industri: Ikke-statslig organisation
  • Land: Danmark
  • Virksomhedens størrelse: < 250 bruger

Udgangspunkt

Realdanias tidligere intranetplatform blev ikke længere supporteret, så de havde brug for at finde en erstatning hurtigt. Desuden ønskede de, at deres nye intranet skulle have samme udseende som det gamle.

De er i et tidligt stadie af et digitalt transformationsprogram og gradvist bevæger organisationen sig mod Office 365. Desuden ledte de efter et intranet, der ville være moderne, cloudbaseret og kompatibelt med Office 365 og SharePoint online.

Løsningen blev VALO

Pointwork anbefalede Valo Intranet, dels fordi det er bygget på modern SharePoint, som følger Microsofts roadmap og dels fordi det kan tilpasses organisationens ønsker. Derudover har det en god søgefunktion, navigationsmenu og en mobil app.

Realdania kunne også godt lide Pointwork- og Valos holdninger til leverancen og deres agile processer.

Fordele ved VALO intranet

  • Et moderne, cloud-baseret, fremtidssikret intranet
  • Kompatibel med SharePoint og Office 365
  • Følger Microsofts roadmap
  • Hurtig søgefunktion, herunder ‘People Finder’ værktøj
  • Brugervenlig navigation
  • Forbedrede værktøjer til redigering af indhold

En ny intranetløsning, hurtigt leveret

Realdania er en dansk filantropisk forening med ca. 165.000 medlemmer og 200 medarbejdere. Deres mission er at forbedre livskvaliteten for alle, ved at udvikle det byggede miljø.

De var meget tilfredse med deres tidligere intranet, som var designet og specialbygget til at opfylde de præcise kriterier, der blev fastsat af deres marketingafdeling.

Deres tidligere intranetudbyder ydede dog ikke længere support til platformen, og havde givet Realdanias it-team et års varsel til at finde en ny løsning.

Realdanias it-chef Thomas Wittrock, fik til opgave at finde en ”en til en” løsning.

Han kontaktede Pointwork, som anbefalede Valo Intranet. Sammen kunne Valo og Pointwork understøtte de agile processer, som de havde brug for, til at få det nye intranet op at køre hurtigt.

Derpå arrangerede Pointwork en live demo, så Realdanias it-team kunne gennemgå VALO-løsningen, med henblik på at danne sig et overblik, før de forpligtede sig til at købe.

“Pointwork gav os en Valo demo, og det lignede faktisk vores daværende intranet. Det gav mig en god fornemmelse af, at det var det rigtige produkt for os,” understreger Thomas Wittrock om vigtigheden af demoen.

Realdanias nye intranet, Jarmers Hjørne, har det ønskede udseende.
Realdania er tilfredse med deres nye Mega Menu

Anvendte Valo Intranet til at kopiere det tidligere intranet

Pointwork’s tilgang til samarbejdet, var en anden vigtig faktor for at vælge Valo Intranet. Og desuden det faktum, at Valo er bygget oven på Modern SharePoint, har spillet en væsentlig rolle til at træffe beslutningen.

“Vi ønskede at gøre det på den rigtige måde, første gang. Så vi valgte Valo, fordi det er bygget oven på ”Modern SharePoint” og er den bedste tekniske løsning for os”

Thomas Wittrock
Itchef, Realdania

Realdanias vigtigste mål var at kopiere udseendet og fornemmelsen af deres gamle platform. Pointwork’s team arbejdede hårdt for at få dette til at ske.

 

Søge- og navigationsfunktioner har højeste prioritet

Realdania var også på udkig efter at forbedre to af de områder, som deres tidligere intranet ikke klarede sig godt på; søgning og navigation.

Pointwork har tilpasset og optimeret Valos søge- og navigationsfunktioner – især med værktøjet ‘Person finder’. Det betyder at brugerne nu kan søge efter afdelinger og navne, hvilket de ikke kunnet gøre før.

Brugerne er desuden glade for måden hvorpå Valo’s Mega Menu, viser navigationsmulighederne og indholdet inde i deres intranet.

“Valos søgning er meget hurtig og meget god. Personale kan især godt lide People Finder værktøj og Mega Menu. De er meget bedre end den tidligere løsning”

Thomas Wittrock
Itchef, Realdania

Det nye Valo Intranet, Jarmes Hjørne, blev lanceret i slutningen af 2019. Det interne kommunikationsteam har rost måden, hvorpå de nu kan arrangere og fremhæve nyheder, baseret på redaktionelle valg, i stedet for bare udgivelsesdagen. Plus, de er enige om at Valo’s funktioner til redigering, er langt bedre og mere intuitive end ved deres tidligere løsning.

En cloudbaseret løsning, der kan tilpasses

Fra et it-perspektiv kan Thomas virkelig godt lide, hvordan Valo Intranet er en cloud-baseret løsning og kan installeres relativt hurtigt til en fast pris. Pointwork gav en fast leveringsdato med en agil proces, hvor Realdania kunne se produktet, mens det blev udviklet.

Pointwork’s CTO Peter Brinch Larsen anbefalede Valo Intranet simpelthen fordi det fuldender SharePoint og udfylder alle de hjørner, som Microsoft ikke tager sig af endnu.

“Vi valgte at anbefale Valo, fordi det er udviklet ved hjælp af Microsofts bedste fremgangsmåder. Valo er en meget innovativ in-the-box intranet løsning, der opfylder de fleste krav og kan tilpasses og tilpasses kundens behov”

Peter Brinch Larsen
CTO, Pointwork

Realdania er kun i begyndelsen af deres digitale rejse, og tager en trinvis tilgang til transformation. I den nærmeste fremtid planlægger de at introducere andre Valo-funktioner på deres digitale arbejdsplads, herunder Yammer, Valos mobilapp og Valo Teamwork.

– Er dit intranet bygget på ældre teknologi?
– Vil du opgradere til en cloudbaseret løsning?

Tryk på Book en demo for at finde ud af, hvordan Valos værktøjer, der er bygget på Modern SharePoint, kan fremtidssikre din arbejdsplads.

BOOK EN DEMO

Pointwork er førende Valo partner i Danmark og også certificeret Microsoft Guld Partner. Med vores løsninger gør vi det nemt at samarbejde internt og med samarbejdspartnere. Du kan booke en personlig gennemgang ved at trykke “Book en demo”