Pointwork A/S er grundlagt i 2010 og er bl.a. kendt for vores speciale indenfor SharePoint, Office365 og udvikling af Forretningskritiske løsninger. Vores speciale er samarbejdsløsninger og at gøre det nemt for virksomheder og medarbejdere, at samarbejde digitalt internt og med samarbejdspartnere.

Som del af dette har vi både udviklet og vedligeholdt mange portaler til videndeling og samarbejde, og vi har nogle af de bedste rådgivere, løsnings-arkitekter og udviklere inden for dette felt.

Det er således en del af Pointworks identitet at have ekstremt omfattende SharePoint og Office365 viden. Vi kender derfor både SharePoint og Office365 i dybden, dvs. de muligheder, som disse værktøjer rummer, samt hvilke begrænsninger de har. Det betyder også, at vi har stor erfaring med, hvordan integration og grænseflader til andre systemer bringes til at fungere bedst muligt.

Vores kunder er typisk store, danske og internationale virksomheder – bl.a. Novo Nordisk, COWI og NETS. Vi vil være den foretrukne partner, på det vi laver - vi vil udelukkende have tilfredse kunder.

Det er vigtigt for os at overlevere viden, når vi arbejder med kundeprojekter. Vores kunder køber ikke bare den tid, vi bruger på et projekt, men også vores erfaring med at skabe langsigtede løsninger. For vi sørger for at give viden videre, så vores kunder har de bedste forudsætninger for at vedligeholde og videreudvikle de løsninger, vi laver. Vores mantra er at sikre at vores kunder samarbejder med os fordi vi skaber merværdi, og ikke fordi de er afhængige af os.

Vi har en partnerstrategi og er bl.a. certificeret Microsoft Guld Partner.