YDELSER

Hos os er du i trygge hænder

For at vi bedst muligt kan hjælpe dig og din virksomhed med den perfekte løsning, har vi eksperter som ved alt om SharePoint og Microsoft 365. Vi kender værktøjernes muligheder og begrænsninger ned til mindste detalje, og vi har erfaring med at få integration og grænseflader til andre systemer til at fungere bedst muligt.

YDELSER

Hvad vi leverer

Ud over de fire former for ydelser du kan se til højre, er der på siden her beskrevet hvad vi kan tilbyde jer inden for de specifikke ydelser.
Du kan læse om hvilke erfaringer vi har gjort os i forhold til, hvordan vi leverer det bedst mulige produkt til jeres virksomhed.

YDELSER

Rådgivning

Her hos os kan du få både skræddersyede løsninger og de mere simple generiske løsninger. Nogle behov er mere simple at løse, da de kan ligne løsninger vi tidligere har udviklet til andre kunder. På den måde sparer du både tid og penge, og du får hverken mere eller mindre, end virksomheden har behov for.

Vi kan hjælpe din virksomhed, hvis virksomheden har specielle krav og ønsker til integration af løsninger. Vi er nemlig eksperter på området og kender til systemernes muligheder og begrænsninger.

YDELSER

Integrationer

Hvis din virksomhed har brug for at udvikle integrationer samt grænseflader mellem ERP og forretningssystemer med samarbejdsværktøjer fra Microsoft (eks. SharePoint og Teams), så klarer vi også det. Typiske eksempler på integrationer kan være styring af livscyklus af projektrum og automatisk styring af rettigheder fra et kildesystem.

Vi har mange praktiske erfaringer med at lave integrationer med en lang række kildesystemer, såsom diverse ERP systemer og Line Of Business applikationer.
Herunder er et udsnit af de systemer vi har lavet integrationer med:

KONTAKT OS

BOOK EN TID MED EN DYGTIG EKSPERT - KVIT OG FRIT

Lad os tage en snak, hvis du har spørgsmål til specifikke ydelser, eller hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop din organisation.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os!

YDELSER

Teknologier

Hos os, kan du få både skræddersyede løsninger og de mere simple, generiske løsninger. Nogle behov er mere simple at løse, da de kan ligne løsninger vi tidligere har udviklet til andre kunder. På den måde sparer du både tid og penge, og du får hverken mere eller mindre, end virksomheden har behov for.

Vi kan hjælpe din virksomhed, hvis virksomheden har specielle krav og ønsker til integration af løsninger. Vi er nemlig eksperter på området og kender til systemernes muligheder og begrænsninger.

YDELSER

Service management

Spar tid og lad os tage ansvaret for at servicere jeres løsninger. Vi tager totalansvaret for applikationer inden for vores kompetenceområder. Det kan være løsninger som Pointwork har udviklet for jer, eller eksisterende forretningskritiske løsninger, som I selv eller andre har udviklet.