Vi har over 10 års erfaring med at hjælpe virksomheder med at opnå deres fulde potentiale med SharePoint og Microsoft 365.

Pointwork A/S er en værdidrevet virksomhed med et stærkt teknisk fundament.

Kontakt

Vandtårnsvej 83A, 2860 Søborg

info@pointwork.com

+45 7020 4458

Leverence 

Digital workplace

Arbejdspladsen, som vi kender den, har gennemgået omfattende forandringer de senere år, samtidig med at den teknologiske udvikling er eksploderet. Virksomheder udfordres til at gentænke hvordan de bedst understøtter deres medarbejdere – digitalt – og det er komplekst. Mobilitet er et krav, og det stiller høje krav til videndeling på farten, forbedret kommunikationen og understøttelse af virksomhedens kultur i et fragmenteret univers.

Pointwork har derfor udviklet en række løsninger, med Microsoft 365, som platform, der kan guide virksomheder der ønsker at udnytte denne monumentale ændret arbejdsadfærd til en fordel.

Vi hjælper virksomheder med at vælge de rigtige værktøjer til den rigtige opgave, og sikre at den skaber værdi med sit fulde potentiale og bliver adopteret. Vores rådgivning om kommunikationsstrategi, implementering af intelligente intranet og digitale arbejdspladser sikre velinformeret og effektive medarbejdere, imens der bygges en kulturbærer, der knytter de fragmenteret medarbejdere sammen.

Vil du gerne vide mere?

Intelligent Intranet & Digital Arbejdsplads

Få rådgivning i brug af SharePoint i samspil med andre M365 services.

Intranet-in-a-box

Undgå lange, opslidende intranetprojekter. Fra tanke til værdiskabende og kørende system på ingen tid via SharePoint Online

Valo Intranets

Udnyt andres mange års erfaring og gode arbejde, ved at bruge en pakke med præfabrikerede løsninger.

Intern Kommunikation

Facilitrering af gennemarbejdet analyser, der giver indblik i brugernes behov – et effektivt værktøj forud for et intranetprojekt

Microsoft Viva

Gør jeres medarbejdere mere effektive ved at forbinde kommunikation, viden, læring, ressourcer og ‘insigts’ i en og samme platform. ​

Udvalgte digital workplace referencer

Seneste digital workplace indlæg

Vil du gerne høre mere?

Vi tager gerne kontakt for at fortælle om de ydelser vi i Pointwork kan tilbyde 

Du kan altid afmelde dig i de emails, vi udsender. Få mere information om, hvordan vi behandler persondata i vores privatlivspolitik.