Søgemaskine/ stark group

STARK GROUP effektiviserer kollegasøgning med PnP Search

STARK Group er gået fra et SharePoint Classic intranet til en SharePoint Online løsning og søgte i den forbindelse en søgemaskine, som understøttede medarbejdernes behov for søgning på bl.a. roller i hele organisationen. Pointwork kom med på råd og anbefalede en PnP løsning, som sikrede en intuitiv og brugervenlig løsning til brugerne.

Case: Samarbejdsplatform

Fakta

Klient

STARK GROUP

Kategori

Søgning/intranet

Kontakt

Charlotte Cramer,

IT Domain Architect, Collaboration

Udfordring

Eksisterende søgemaskine opfyldte ikke starks behov

“I forbindelse med vores nye SharePoint-baserede intranet så vi et behov for en ny søgemaskine, som især understøttede rolle og fysisk arbejdssted blandt organisationens 22.000 medarbejdere. Vi kom fra en LiveTiles-løsning med en People Search funktion, som visuelt så god ud, men den levede ikke nok op til vores krav. Vi undersøgte derfor mulighederne med standard Microsoft Search, men der skulle for meget custom-udvikling til, at det kunne imødekomme vores krav, særligt i forhold til de filtreringsmuligheder, vi gerne ville have – i lyset af vores 22.000 medarbejdere i Tyskland og Norden, som der søges blandt, når f.eks. en jysk medarbejder søger efter en trælast-direktør på Sjælland. Herefter blev vi gjort opmærksom på PnP Search og tog fat i Pointwork, som har hjulpet os med opgaven.”

Løsningen

Pointwork lyttede til vores behov

”Vi tog en snak med både Pointwork og en konkurrent til dem. Konkurrenten ville gerne sælge os en egenudviklet løsning, men Pointwork – som var meget “nede på jorden” og lyttede til os – gav os en introduktion til PnP Search, udover det vi selv havde fundet ud af. Det er et både funktionelt og godt visuelt produkt, men der var selvfølgelig også et par udfordringer, som Pointwork hjalp os med. F.eks. et optimeret søge-scope med filtrering og mulighed for dirigering over på en udvidet søgeside. Vi fik også hjælp til en provisioneringsmotor (MOCA365) mellem Azure og SharePoint, som virkelig fik løsningen til at spille.”

Hvad er PnP Search?
  • PnP ‘Modern Search’ giver mulighed for at skabe meget fleksible og personlige søgebaserede oplevelser på jeres SharePoint-baserede intranet.
  • PnP Search vælges typisk, hvis man vil undgå at betale dyrt for en customiseret søgemaskine og hvor Microsoft Search (standard Microsoft 365 søgemaskine) ikke kan opfylde organisationens behov.
  • PnP Search gør det muligt at lave filtrering og sortering i søgemaskinen ud fra jeres søge-scope.
  • PnP Search kan implementeres hurtigt og effektivt.
  • Med PnP Search og en Microsoft Graph integration kan I indeksere resultater fra andre datakilder (f.eks. on-prem databaser) og dermed lave én søgemaskine til al den data, der er nyttig for jeres medarbejdere at kunne søge i.
  • Se mere om PnP Search her

Resultatet

Får ikke længere henvendelser om fejl og ubrugelige søgeresultater

Vi har været live med løsningen siden maj måned, og kollega-søgning spiller bare. Vi er færdige med at modtage henvendelser fra medarbejdere, som ikke kan finde det, de søger efter. 

Fordele ved samarbejdet med Pointwork

pngkit_magic-portal-png_9472113

VORES KUNDECASES

LAD DIG INSPIRERE