M365 udvidelser og udvikling

Udvidelser og udvikling

Udvikling og udvidelser af Microsoft 365, kan være uoverskuelige, hvis du ikke ved hvordan det skal løses. Det kan vi hjælpe jer med!

M365 UDVIDELSER OG UDVIKLING

Få kompetent rådgivning – vælg den rigtige løsning

Mulighederne er nærmest uendelige. Hvornår skal vi vælge en no-code/low-code løsning på Power Platformen og hvornår er det bedre at lave en udviklet løsning i .NET eller React? Hvordan skal vi integrere vores funktionalitet ind i Office/SharePoint og/eller Teams? Hvordan skal vi digitalisere vores processer og integrationer? Skal vi benytte Power Automate, Logic Apps, Durable Functions eller Azure Automation? Hvordan sikrer vi kvalitet og stabilitet i vores kritiske systemer? Pointwork har mange års erfaring i bl.a. at udnytte SharePoints standard funktionalitet (no-code) løsninger, og udvikle robuste løsninger på og ved siden af SharePoint. Start rigtigt – vælg en leverandør der kan rådgive om hvilken vej der er den rigtige for jeres organisation i forhold til jeres kompetencer.

Vores løsninger

Sæt ledelsen i stand til at prioriterer og vælge retning for udnyttelse af de digitale muligheder.

Afklar de teknologiske muligheder, samt rejsen hen mod en sikker, standardiseret og strømlinet platform

Powerfulde og dedikerede scripts og integrationer, med fokus på performance, effektivitet, og individualitet. Sikrer at lige netop jeres unikke behov og markedssituation imødekommes – effektivt.

Identificer hvilke afdelingers ændrede brug af teknologien, der er essentielle for projektets succes. Når forandringsparatheden indtænkes, vil I kunne imødegå modstanden og skabe et succesfuldt projekt.

Vi er eksperter i Microsoft 365 – Productivitet & Collaboration og vi tager over, når generalisterne giver op!