INTRANET / COWI

COWI gik fra et nationalt til et globalt intranet med plads til over 6.000 brugere​

CASE: INTRANET

Kort om COWI

COWI har en af Danmarks største SharePoint løsninger med både website, ekstranet og intranet til over 6.000 brugere. De stod overfor en stor udfordring med et system, som kunne faciliere de mange brugere, og derfor gik de til os - vi hjælper med både mindre & større løsninger.

Fakta

information

Klient

COWI

Brugere

+6.000 medarbejdere

Kategori

Intranet

Kontakt

Frederik B. Lykke, Senior IT-leder

Udfordring

MIGRERING AF FUNKTIONALITET PÅ TVÆRS AF LANDEGRÆNSER

COWI favner en organisationen der er dynamisk på den måde, at nye brugere skal integreres blandt andet på grund af virksomhedsopkøb. Den første opgave var migreringen af svensk funktionalitet over i den danske portal i forbindelse med etableringen af én global intranetløsning. Der skulle etableres integration mellem SharePoint og ERP-løsningen, for at optimere samspillet mellem projektsites på ekstranettet og intranetportalen ,

”.. og her kom Pointwork også med præcis den løsning, vi havde brug for”

Frederik Bonde Lykke, Senior IT-leder i Group IT, COWI

Løsningen

ÉT GLOBALT INTEANET

Pointworks første opgave for COWI var at migrere svensk funktionalitet over i den danske portal i forbindelse med sammenlægningen til ét globalt intranet.

”Vi har brug for daglig sparring med bredde og dybde, samt et eksternt konsulent/udvikler-team, som kan hjælpe os med at løse de store, planlagte projekter effektivt. Efter en række vellykkede samarbejdsprojekter er det vore klare indtryk at Pointwork opfylder begge behov, perfekt!”

Frederik Bonde Lykke, Senior IT-leder i Group IT, COWI

”Egentlig havde vi nogle svenske konsulenter på opgaven, men de viste sig at være både for tunge og for dyre at danse med, og så bød Pointwork ind med en betydeligt bedre løsning”

Frederik Bonde Lykke, Senior IT-leder i Group IT, COWI

RESULTATET​

Fleksibilitet, og rådgivning på højt niveau

”Pointwork har været rigtigt gode til at udfylde de huller, vi har. De kan uden problemer gå ind og tage sig af enhver opgave i det daglige – lige til at gennemføre de mest avancerede udviklingsprojekter. Og så sætter vi stor pris på, at de kan komme med kort varsel og ikke er blege for at hjælpe, når det brænder på – også på skæve tidspunkter”

Frederik Bonde Lykke, Senior IT-leder i Group IT, COWI

”De sender de samme folk, hvilket betyder at de kender vores system helt til bunds, og kan rådgive om alt fra vores opsætning og værktøjer til nye teknologier og funktionaliteter”

Frederik Bonde Lykke, Senior IT-leder i Group IT, COWI

Samlet har samarbejdet med COWI givet:

VORES KUNDECASES

LAD DIG INSPIRERE