Stilling

Office 365 og Cloud arkitekt 

Office 365 og Cloud arkitekt

Der hænger masser af kunder på træerne med en Microsoft 365 licens – men kun få genier, som kan guide dem til at få mest ud af den…   

Så måske du er vores nye Office 365 løsningsarkitekt 

Vi er på jagt efter dig, som er lige så dygtig på arkitekt-siden som på forretningssiden. Du har erfaring med at identificere kundens reelle udfordringer og komme med værdifulde løsningsforslag, som ikke kun ser gode ud på papiret. Vi ved godt, du er en sjælden én, men vi håber alligevel du er nysgerrig på, hvordan det vil se ud, hvis du slår dine rødder hos os! 

Digital Workplace teamet, som du bliver en del af, består i dag af fire konsulenter som arbejder for, at vores kunder får mest mulig værdi ud af deres Microsoft 365 løsning – om det er SharePoint baserede intranets, digitale transformationsrejser, forretningsapplikationer baseret på Power platformen eller noget helt fjerde, så spænder vores kompetencer og opgaver bredt. Vi er et lille Microsoft baseret konsulenthus på 13 mand, hvor alle dine nye kolleger sidder få meter fra dig. Vi fordeler os på to teams og ledelse – Solutions teamet og Digital Workplace teamet. Vi har masser at lave, og har store forventninger til de kommende år – og her kommer du ind i billedet. 

Du har erfaring og kan nikke genkende til flere at nedenstående:  

Kontakt

Kontakt os allerede i dag, hvis du er interesseret i at arbejde i en mindre virksomhed med stærke værdier og balance mellem arbejde og fritid.

 

Direktør 

Christian Bjerregaard Sørensen

E-mail: [email protected]

Telefon: +45 7020 4458

  • Projektledelse og leverancestyring i projekter med mange interessenter, og gerne i større organisationer 
  • Agile projekter med høj kundeinvolvering 
  • Microsoft 365 – herunder dyb viden om SharePoint, Teams, Viva Engage, mm. 
  • Erfaring med implementering af løsninger baseret på Power Platformen 
  • Kendskab til Azure services 
  • Forandringsledelse og adoption 

Du er højst sandsynligt:

  • Udadvendt og opsøgende 
  • Nysgerrig af natur og altid interesseret i ”det nye” 
  • En dygtig brobygger og forretningskonsulent 
  • En dygtig formidler – især når det komplekse skal oversættes til det simple 

Vi har en arbejdsplads, hvor vi siger tingene som vi mener (på en god måde), både til hinanden og vores kunder. Du vil hurtigt opleve den høje faglighed vi har, og så har du i høj grad frihed til at præge din hverdag og opgaver med høj fleksibilitet. Vi går desuden meget op i at behandle hinanden med respekt, og så har vi det også rigtig sjovt. Både på og uden for kontoret.

Vi tilbyder desuden en arbejdsplads, som passer godt på sine medarbejdere. Både når det kommer til den måde vi gør og beslutter tingene på, men selvfølgelig også i form af diverse personalegoder.  

Vi håber, vi har fanget din interesse, og at vi må lære dig bedre at kende! Send dit CV til [email protected]. Christian Sørensen, vores Partner & COO som sidder i den anden ende og kan også fanges på +45 27 23 62 30 hvis man har spørgsmål til stillingen.   

Vi glæder os til at høre fra dig!