Vi har over 10 års erfaring med at hjælpe virksomheder med at opnå deres fulde potentiale med SharePoint og Microsoft 365.

Pointwork A/S er en værdidrevet virksomhed med et stærkt teknisk fundament.

Kontakt

Vandtårnsvej 83A, 2860 Søborg

info@pointwork.com

+45 7020 4458

Din virksomhed er unik! Det skal din IT-løsning også være

Det er altafgørende, at du vælger den rigtige IT-løsning, når virksomheden skal digitaliseres og effektiviseres.

I alle virksomheder er det vigtigt, at medarbejderne har de bedste arbejdsredskaber, så de kan udføre deres arbejde effektivt. Det er derfor altafgørende, hvilke IT-løsninger du vælger, og det valg kan du trygt overlade til Pointwork som din sparringspartner.

En intranetløsning er ikke bare en intranetløsning. Der er forskelle, som er vigtige at være bevidste om inden en løsning integrereres, så du opnår det perfekte resultat og den ønskede effekt.

Vi har en pragmatisk tilgang til IT, og som din sparringspartner sikrer vi, at vores udviklings- og leveranceprocesser er effektive og tilpasset til dine behov. Vi rådgiver, udvikler og implementerer med fokus på at levere fleksible løsninger. Vi tager ansvar for og sikrer, at de dele vi udvikler, passer ind i en større kontekst hos vores kunder.  

Pointwork har ekspert-kompetencer inden for SharePoint, .NET løsninger, Microsoft Cloud og generel IT-udvikling med speciale i udvikling af fagsystemer og integrationer.

Er du interesseret? Så lad os komme igang!

Pointwork er førende Valo partner i Danmark samt certificeret Microsoft Guld Partner.
Vi er altid klar til en udfordring uanset omfang eller kompleksitet. Vi vil med glæde hjælpe og rådgive din virksomhed med at optimere og digitalisere jeres forretning.