Digitale løsninger til de mindre virksomheder

Kommunikation foregår hele tiden i vores organisationer uanset hvor stor din virksomhed er. Derfor har vi også intranetløsninger til de SMV’er, der står overfor udfordringen med arbejdspladser i bevægelse og medarbejdere på farten.

Her kan du læse endnu mere om, hvilke muligheder vi har til mindre virksomheder. Husk, vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning.

DANSKERE HAR KONTAKT MED VORES LØSNINGER

+ 0 mio

MEDARBEJDERE BRUGER EN POINTWORK LØSNING

+ 0

Virksomheden har opsamlet erfaring & KnowHow i

+ 0 år

KOPPER KAFFE SOM VI HAR DELT

+ 0

INTRANET

SKAB DE BEDSTE RAMMER FOR KOMMUNIKATION OG SAMARBEJDE

Små virksomheder har ofte de samme kommunikationsbehov som større, og globale, virksomheder har. Derfor har vi hos Pointwork udviklet en række løsninger, som er tilpasset til selv de mindste virksomheder. Vi tilbyder intranetløsninger til virksomheder med mindre end 50 medarbejdere - da også disse virksomheder er udfordret af samfundsudviklingen med mere digitalt arbejde og samarbejde.

Vi hjælper jer med at vælge den helt rigtige løsning til jeres udfordring, så I kan komme tilbage til arbejdet - nemt og effektivt. Vi tilbyder rådgivning i forbindelse med kommunikationsstrategi, implementering af intelligente intranet og digitale arbejdspladser.

Intranet fra Pointwork giver jeres virksomhed:

Vi er eksperter i Microsoft 365 – Productivitet & Collaboration og vi tager over, når generalisterne giver op!

KOM ENKELT FRA START MED DEN RETTE PROCES!

Vil du gerne undgå lange, opslidende intranetprojekter? Så vælg en af vores løsninger fra Pointwork. Hos os er der ikke langt fra tanke til, at I har et værdiskabende og kørende system. Du undgår med andre ord tab af effektivitet med en løsning fra Pointwork, hvilket er ekstremt vigtigt for små virksomheder, hvor der ofte er færre hænder at trække på. Det skal være nemt og effektivt at arbejde online - ikke besværligt, så vælg os til dit næste digitale projekt.

01 Foranalyse

Facilitering og gennemarbejdede analyser, der giver indblik i brugernes behov og ønsker, er et effektivt værktøj til at sikre et værdifuldt intranet samt understøtte adoption af løsningen.

02 Analyse

Analysefasen bidrager til, at projektet opstartes med de rette forudsætninger, og med en fælles referenceramme. Løsningen er afklaret og gennemskuelig til implementering.

03 Implementering

Med udgangspunkt i output fra analysen implementerer Pointwork informationsarkitektur, opsætning af basic branding samt sider, navigation, nyheder, osv..

04 GO-LIVE

Løsningen klargøres til ibrugtagning og den officialle ‘handover’ af løsningen gennemføres. I vil nu være klar til Go-Live.

05 Adoption og Træning

Boost adoptionen af den nye intranetløsning, ved et nøje tilrettelagt træningsforløb, og ved hjælp af diverse adoptionsværktøjer.

01 Foranalyse

Facilitering og gennemarbejdet analyser, der giver indblik i brugernes behov og ønsker – et effektivt værktøj til at sikre bedre ibrugtagning og udnyttelse af intranettet.

02 Analyse

Analysefasen bidrager til, at projektet o pstartes på de rette forudsætninger, og med en fælles referenceramme. Løsningen er afklaret og gennemskuelig til implementering.

03 Implementering

Med udgangspunkt i output fra analysen implementerer Pointwork IA, opsætning af basic branding samt sider, navigation, nyheder med mere.

04 GO-LIVE

Løsningen klargøres til ibrugtagning, og den officialle ‘handover’ af løsningen gennemføres. I vil nu være klar til Go-Live.

05 Adoption og Træning

Boost adoptionen af den nye intranetløsning, ved et nøje tilrettelagt træningsforløb, og ved hjælp af diverse adoptionsværktøjer. Det bidrager til at højde medarbejdernes effektive, og løfter kvaliteten gennemgående.

KONTAKT OS

BOOK EN TID MED EN DYGTIG EKSPERT - KVIT OG FRIT

Lad os tage en snak, hvis du har spørgsmål til specifikke ydelser, eller hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop din organisation.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os!

VORES KUNDECASES

LAD DIG INSPIRERE

Hvorfor Pointwork?

VI SKABER VÆRDI FOR VORES KUNDER

For alle virksomheder er det essentielt at medarbejderne har de bedst mulige arbejdsredskaber til at samarbejde og løse deres opgaver.
Vores udgangspunkt er at få en dybdegående forståelse af den enkelte organisations behov. Med udgangspunkt i teknisk forståelse, innovativ teknologi og vores store engagement og erfaring hjælper vi jeres organisation med at definere, implementere og supportere den bedste løsning.
Vores erfaring - din fordel!

I får en samarbejdspartner, der har forståelse for at intranet er mere end en teknisk leverance. Vi ved at Intranet involvere intelligent informationsarkitektur og kontakt med de personer intranettet berøre.

Vi har forståelse for hvornår Intranet går over i andre discipliner som samarbejdsrum og standardisering af dokumenter og vejledninger.

  • Vores standardiserede leveranceproces kan gør at vi kan mødes med jer hvor i er. Om det er teknisk funktionelt eller organisatorisk.
  • Forståelse for at det er vigtigt at afklare målet med leverancen.
  • Vores dybe tekniske viden kombineret med erfaring på tværs af mange typer af virksomheder gør at vi kan hjælpe kunden til den rette løsning og forudse de udfordringer som de vil møde.
  • Vi har stor viden om hvordan man sikre, at relevant viden målrettes til de enkelt medarbejdere.