Stilling

Office 365 og Azure seniorkonsulent 

Microsoft 365- og Azure seniorkonsulent 

Der hænger masser af kunder på træerne med en Microsoft 365 licens – men kun få genier, som kan hjælpe dem…   

Så måske du er vores nye Digital workplace seniorkonsulent? 

Vi er på jagt efter dig, som kan hjælpe dine kommende kollegaer med implementering af fede Office 365 og Azure baserede løsninger. Vi er et lille konsulenthus med gang i den, så opgaverne favner bredt og vi kan i hvert fald love, at ingen dage er ens. 

Digital Workplace teamet, som du bliver en del af, består i dag af fire konsulenter som arbejder for, at vores kunder får mest mulig værdi ud af deres Microsoft 365 løsning – om det er SharePoint baserede intranets, digitale transformationsrejser, forretningsapplikationer baseret på Power platformen eller noget helt fjerde, så spænder vores kompetencer og opgaver bredt. Vi er et lille Microsoft baseret konsulenthus på 13 mand, hvor alle dine nye kolleger sidder få meter fra dig. Vi fordeler os på to teams og ledelse – Solutions teamet og Digital Workplace teamet. Vi har masser at lave, og har store forventninger til de kommende år – og her kommer du ind i billedet. 

Du har erfaring og kan nikke genkende til flere at nedenstående:  

Kontakt

Kontakt os allerede i dag, hvis du er interesseret i at arbejde i en mindre virksomhed med stærke værdier og balance mellem arbejde og fritid.

 

Direktør 

Christian Bjerregaard Sørensen

E-mail: [email protected]

Telefon: +45 7020 4458

  • Microsoft 365 – herunder dyb viden om SharePoint, Teams, Viva Engage, mm. 
  • Har erfaring med SharePoint on-premises løsninger 
  • Power platformen herunder Power Automate og Power Apps 
  • Powershell scripting  
  • Kan begå dig i Azure services 
  • Du kender måske til adoption og forandringsledelse

Du er højst sandsynligt:

  • Udadvendt og opsøgende
  • Nysgerrig af natur og altid interesseret i ”det nye”
  • En dygtig brobygger og forretningskonsulent
  • En dygtig formidler – især når det komplekse skal oversættes til det simple

Vi har en arbejdsplads, hvor vi siger tingene som vi mener (på en god måde), både til hinanden og vores kunder. Du vil hurtigt opleve den høje faglighed vi har, og så har du i høj grad frihed til at præge din hverdag og opgaver, med høj fleksibilitet. Vi går desuden meget op i at behandle hinanden med respekt, og så har vi det også rigtig sjovt. Både på og uden for kontoret. 

Vi tilbyder desuden en arbejdsplads, som passer godt på sine medarbejdere. Både når det kommer til den måde vi gør og beslutter tingene på, men selvfølgelig også i form af diverse personalegoder.  

Vi håber, vi har fanget din interesse, og at vi må lære dig bedre at kende! Send dit CV til [email protected]. Christian Sørensen, vores Partner & COO som sidder i den anden ende og kan også fanges på +45 27 23 62 30 hvis man har spørgsmål til stillingen.   

Vi glæder os til at høre fra dig!