Vi har over 10 års erfaring med at hjælpe virksomheder med at opnå deres fulde potentiale med SharePoint og Microsoft 365.

Pointwork A/S er en værdidrevet virksomhed med et stærkt teknisk fundament.

Kontakt

Vandtårnsvej 83A, 2860 Søborg

info@pointwork.com

+45 7020 4458

Case Studie

NETS

Jeg har brugt Pointwork til flere opgaver og har været tilfreds hver gang, for Pointwork har et uhørt højt teknisk niveau, hvad angår SharePoint.”

Niels Gregers Johansen, Faglig ansvarlig for SharePoint-projekter i Nets

Ydelser: SharePoint

Om Nets

Nets er en nordisk udbyder af betalings-, kort- og informationssystemer. Virksomheden har heddet Nets siden 2010, hvor danske PBS blev en del af virksomheden, men Nets’ historie går tilbage til 1968, da produkter og services primært blev betalt kontant og af og til med chack. Blandt de produkter, Nets er ansvarlige for, er Dankortet, Betalingsservice, NemID og eBoks. Nets har mere end 2.800 medarbejdere i fem lande, og virksomhedens fokus er på nye muligheder, teknologier og sikkerhed.

Uafhængighed, rådgivning og høj teknisk kompetence

Niels Gregers Johansen, fagligt ansvar for SharePoint-projekter som web, intranet og team sites internt i Nets, har brugt Pointwork til forskellige konsulentopgaver. Pointwork er det konsulenthus, han først ville overveje, hvis han igen skulle få brug for SharePoint-kompetencer eller stødte på nogen, der havde det.

Niels Gregers Johansen har faglige ansvar for SharePoint-projekter i Nets og har til tider brug for konsulenter, som han virkelig kan stole på.

”Jeg har brugt Pointwork til flere opgaver og har været tilfreds hver gang, for Pointwork har et uhørt højt teknisk niveau, hvad angår SharePoint”

Således brugte Niels Gregers Pointwork, da Nets havde brug for hjælp til leverandørstyring i forbindelse med opdateringer af Nets’ webside skulle opdateres og flyttes fra ét miljø til et andet.

Havde brug for en uafhængig rådgiver

Jeg havde brug for en uafhængig rådgiver, som kunne fungere som min forlængede arm over for vores webleverandør for at sikre kvaliteten af deres leverance. Her fungerede Pointwork som en uafhængig rådgiver, der kunne varetage Nets’ interesser, bl.a. ved at lave code review og generel kvalitetssikring samt ved at udarbejde deployment guidelines, som var effektive og gav mening, både for leverandøren og for os,” forklarer Niels Gregers.

” Jeg brugte Pointwork i denne rolle i over et år på ad hoc basis – en proces, som jeg under hele forløbet var fuldstændig tryg ved. For Pointwork er blandt de allerbedste og var dygtige til at agere ind i vores kontekst.”

Som et kirurg-team

Udover leverandørstyring har Nets brugt Pointwork til udarbejdelse af PoC på Microsoft Azure i forbindelse med Nets’ Overvejelser om Infrastructure-as-a-service og til konceptudvikling på SharePoint udviklingsprojekt, der var knyttet til Nets’ arbejde med ISO1401 Miljøcertificering på Facility Management-basis

Niels Gregers Johansen, faglig ansvarlig for SharePoint-projekter Nets

”uanset i hvilken rolle og til hvilke opgaver Nets har brugt Pointwork, har jeg været yderst tilfreds og helt tryg ved deres ydelser

For Pointwork fungere som et kirurg-team: Der er én, der holder kniven, men alle arbejder på basis af stor viden og indsigt, så alle kan indgå dygtigt og konstruktivt i den aktuelle opgave.”

BOOK EN DEMO

Pointwork er førende Valo partner i Danmark og også certificeret Microsoft Guld Partner. Med vores løsninger gør vi det nemt at samarbejde internt og med samarbejdspartnere. Du kan booke en personlig gennemgang ved at trykke “Book en demo”