MS Teams

Sådan administreres møder i Microsoft Teams

COVID-19-krisen arbejder mange hjemmefra. Og under disse omstændigheder finder mange det udfordrende at forblive produktiv og forbundet.

Microsoft Teams gør det at arbejde og mødes online lettere. Du kan holde styr på aftaler, planlægge og afholde møder alt sammen op ét sted. De teknologiske muligheder er mange og det at designe den optimale digitale arbejdsplads, kan opleves som en udfordring. Der er mange elementer der er med til at sikre udbytte af denne investering.  

En af de vigtige elementer der sikre du kan få god gavn af den valgte teknologi, er viden om hvordan du kan bruge de valgte teknologier. 

Vidste du, at du kan planlægge et møde med Microsoft Teams?

I Microsoft Teams skal du blot klikke på “Meeting” og planlægge et online møde. Du kan vælge en kanal, så et helt hold kan deltage, invitere enkeltpersoner eller begge dele. Find et tidspunkt, der fungerer for alle ved hjælp af planlægningsassistenten, der viser dig alles tilgængelighed. Når du planlægger mødet, “postes” det til samtaler i den valgte kanal. Dagsordenen, indhold, noter og optagelser er alle dokumenteret i Teams-kanalen.

Se videoen for at lære mere om, hvordan du administrerer online Teams-møder(Engelsk).

Author

Peter Brinch Larsen

Peter er en erfaren løsningsarkitekt og har arbejdet intensivt med Microsoft teknologier siden 2005, og med specialisering i SharePoint siden 2007. Hos kunder fungerer Peter som teknisk sparringspartner og rådgiver. Peter hentes ofte ind hvor andre har givet op eller fejlet. Peters tilgang er, at han kigger holistisk på kundens behov. Hans mål er at give kunderne løsninger, som virker, og giver den forventede værdi. Og gerne lidt til.