VALO INTRANET

En endnu bedre brugeroplevelse

Foruden at have et brugervenligt design hjælper intranetløsningen fra Valo blandt meget andet din virksomhed med at styrke effektiviteten via kommunikation og samarbejde.

VALO INTRANET

VI HOLDER DIG I HÅNDEN HELE VEJEN

Valo er 100 % tilpasset Microsofts cloud add-in-model. Det betyder, at alle tilpasninger er isoleret uden for SharePoint. Dette fører til bedre ydelse, fremragende administrerbarhed og et fremtidssikret intranet. Valo understøtter også SharePoint Server 2013 og 2016.

Vælg mellem tre forskellige UI-layouts: Candela, Lumen eller Lux. Hver enkelt er 100 % responsiv og kan tilpasses dit firmabrand uden kodningsekspertise.

Modtag meddelelser og vigtige nyheder hvor som helst og når som helst med Valo-mobilapp til iPhone og Android. Du kan samtidig skrive indhold på farten og oprette brugervenlige formularer.

Brug dit intranet med en hvilken som helst mobiltelefon, tablet eller stationær computer. Sidelayoutet tilpasses automatisk til forskellige skærmstørrelser.

Lad os tage en snak!

MØD CLAUS JARRELS

Partner, CEO

Vi vil rigtig gerne gøre det nemt for dig at vælge Pointwork til at hjælpe dig med din digitale løsning. Har du behov for at vide mere om vores Intranet?

Så lad os tage en snak, hvor du får den nødvendige sparring til at optimere din virksomheds potentiale og muligheder i rammer, der er skabt for vækst!

Vi er eksperter i Microsoft 365 – Productivitet & Collaboration og vi tager over, når generalisterne giver op!

KONTAKT OS

BOOK EN TID MED EN DYGTIG EKSPERT - KVIT OG FRIT

Lad os tage en snak, hvis du har spørgsmål til specifikke ydelser, eller hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop din organisation.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os!