Vi har over 10 års erfaring med at hjælpe virksomheder med at opnå deres fulde potentiale med SharePoint og Microsoft 365.

Pointwork A/S er en værdidrevet virksomhed med et stærkt teknisk fundament.

Kontakt

Vandtårnsvej 83A, 2860 Søborg

info@pointwork.com

+45 7020 4458

Intranetløsningen fra Valo tilbyder en fantastisk brugeroplevelse

Foruden at have et brugervenligt design hjælper intranetløsningen fra Valo blandt meget andet din virksomhed med at styrke effektiviteten via kommunikation og samarbejde.

Start med at få et overblik over fordelene her eller book en rådgivning.

Alternative brugergrænseflader

Valo er 100 % tilpasset Microsofts cloud add-in-model. Det betyder, at alle tilpasninger er isoleret uden for SharePoint. Dette fører til bedre ydelse, fremragende administrerbarhed og et fremtidssikret intranet. Valo understøtter også SharePoint Server 2013 og 2016.

Alternative brugergrænseflader

Vælg mellem tre forskellige UI-layouts: Candela, Lumen eller Lux. Hver enkelt er 100 % responsiv og kan tilpasses dit firmabrand uden kodningsekspertise.

Responsivt intranetdesign

Brug dit intranet med en hvilken som helst mobiltelefon, tablet eller stationær computer. Sidelayoutet tilpasses automatisk til forskellige skærmstørrelser.

Mobilapp

Modtag meddelelser og vigtige nyheder hvor som helst og når som helst med Valo-mobilapp til iPhone og Android. Du kan samtidig skrive indhold på farten og oprette brugervenlige formularer.

Vi vejleder dig, så du får den perfekte løsning, der passer bedst til din virksomhed!

Vi er eksperter i SharePoint, Office 365 og Valo Intranet 

Lad dig inspirere af vores andre produkter

Er du interesseret? Så lad os komme i gang!

Valo Intranet kan hjælpe dig med at skabe en bedre forretning, øge effektiviteten, reducere omkostningerne og forbedre din medarbejdertilfredshed.

Pointwork er førende Valo partner i Danmark og også certificeret Microsoft Guld Partner.