Datasikkerhed & Compliance Digital Workplace MS Teams

Approval til Teams

Har du hørt om approvals til Teams?

Det gør det nemt at anmode om og holde styr på godkendelser for fx kørsel, ferieanmodninger eller noget helt tredje – uanset om du er på PC eller på mobilen. Approval til Teams styrker den digitale automatisering og dermed værdi af den Microsoft investering som de fleste Danske virksomheder har foretaget.

Som IT afdeling kan man sågar oprette skabeloner, som gør det nemt for medarbejderne blot at udfylde enkelte felter og vælge sin nærmeste leder. Dog har disse standard skabeloner de typiske begrænsninger, vedrørende håndteringen af Datasikkerhed & Compliance.

Læs mere om hvordan du får kontrol over Teams og SharePoint her: link

Approvals til Teams

Du kan nemt oprette en godkendelse fra appen approvals. Du skal blot udfylde navnet på anmodningen, hvem der skal godkende den, samt yderligere oplysninger og tilføje en vedhæftet fil, hvis det er nødvendigt. Derudover kan du oprette brugerdefinerede svar, for at skræddersy din anmodning til din virksomheds behov.

Se introduktions video til Approval

Approvals er inkluderet i Teams, og er ligetil at komme i gang med ✔️

Du kan læse mere på Microsofts Teams blog: https://aka.ms/ApprovalsinTeams

Author

Peter Brinch Larsen

Peter er en erfaren løsningsarkitekt og har arbejdet intensivt med Microsoft teknologier siden 2005, og med specialisering i SharePoint siden 2007. Hos kunder fungerer Peter som teknisk sparringspartner og rådgiver. Peter hentes ofte ind hvor andre har givet op eller fejlet. Peters tilgang er, at han kigger holistisk på kundens behov. Hans mål er at give kunderne løsninger, som virker, og giver den forventede værdi. Og gerne lidt til.