Datasikkerhed & Compliance Digital Workplace

Pointwork kvalificeres til SKI 02.06

Pointwork A/S er blevet kvalificeret til den nye SKI 02.06 Standardsoftware aftale.

Den 28. Marts 2021 forventes det at der ikraftræder en ny SKI aftale med beskrivelsen 02.06 Standardsoftware (2021).

Aftalen skal benyttes til indkøb af standardsoftware, support- og vedligeholdsaftaler samt ydelser relateret til softwaren, herunder implementering, installation, undervisning og rådgivning. I systemet kan det offentlige købe standardsoftware og relaterede ydelser, fx uddannelse eller rådgivning. Og det er muligt både at gentegne eksisterende licenser og købe nye cloud-baserede løsninger.

SKI aftalen kan bruges til indkøb af standardsoftware, herunder support- og vedligeholdsaftaler. Desuden kan der anskaffes øvrige ydelser relateret til standardsoftware, herunder implementering, installation, undervisning og rådgivning relateret til anskaffelse og brug af standardsoftwaren. Sortimentet er ikke begrænset yderligere, da det er den enkelte offentlige organisation, der opgør sit behov for software, og offentliggør det i systemet.

Der kan læses mere om SKI aftalen her

Se udbud – SKI

For uddybende spørgsmål omkring hvilke softwareløsninger Pointwork kan levere på 02.06 kontakt venligst administrerende direktør Claus Jarrels, eller se om vores offentlige intranet leverancer.

Author

Claus Jarrels