Vi har over 10 års erfaring med at hjælpe virksomheder med at opnå deres fulde potentiale med SharePoint og Microsoft 365.

Pointwork A/S er en værdidrevet virksomhed med et stærkt teknisk fundament.

Kontakt

Vandtårnsvej 83A, 2860 Søborg

info@pointwork.com

+45 7020 4458

Ukategoriseret

Skaber jeres samarbejdsløsninger reel værdi i jeres virksomhed?

Kom med til gratis Digital Workplace konference med Valo!

Vi er kæmpe fans af ”digital workplace” løsninger, som skaber reel værdi for virksomhederne. Men man kommer ikke i mål med værdiskabelse ved ”bare” at købe sig til f.eks. en Microsoft 365 licens og læne sig tilbage. Vi er i en tid, hvor løsningerne i høj grad er dynamiske og som både skal indrettes efter medarbejdernes og virksomhedens behov. Og så skal vi ikke glemme, at det jo rent faktisk er medarbejderne som bringer værdi til jeres investeringer – og ikke dem i IT, som har trykket på den grønne ”go-live”-knap. Så hvordan sikrer I, at de er og bliver adopteret af jeres medarbejdere?

 Dette er emner, som Valo belyser på deres Digital Workplace Conference, som afholdes på onsdag den 21. april. Vi deltager, og det håber vi også du/I har lyst til! Valo har inviteret flere TED-talere, som også kommer ind på hvordan man bygger et solidt forandringsledelsesprogram for sit projekt, hvordan vi arbejder endnu smartere end vi gør i dag, og så viser de selvfølgelig også nogle af deres nye, fede features i deres intranetprodukt. Du kan læse mere om konferencen og tilmelde dig her – https://valo.love/30yL2qy

Author

Nathalie Maria Wendt Olsson,

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *