MS Teams Ukategoriseret

Tasks i Teams, til opgaver og mindre projekter.

Med denne tilføjelse, er det nu blevet endnu lettere at få overblik over sine mindre projekter og opgaver i Teams. Man kunne sige, at den digitale arbejdsplads har fået et lille løft. Behovet for en effektiv digital arbejdsplads er ikke blevet mindre, tværtimod. 

Fordelene ved at flytte Tasks over i Teams, er mange. Det er nu i højere grad lettere, for den enkelte medarbejder at få overblik over sine opgaver. Det, uden at skulle lede efter informationerne flere forskellige steder.

Udover at spare besværet og tiden, giver det bedre overblik. Øverst kan du se hvordan det kommer til at se ud, både på mobil og desktop.

Funktionen er endnu ikke “rullet ud” til alle, men er godt på vej. Desuden vil der i forløbet blive skiftet navn. På den lange bane er det en god ting, da navnet i højere grad er afstemt med formålet med funktionen/applikationen. 

Men navneskiftet kan, på den korte bane, bidrage til den generelle forvirring og usikkerhed hos den enkelte medarbejder. Det er ikke ualmindeligt, at medarbejdere spørger til, hvornår og i hvilken sammenhæng, de enkelte applikationer skal bruges.

Denne problemstilling, “Which tool when” -problematikken, opstår ofte når IT og Digitalisering ikke har lavet deres hjemmearbejde ordentligt. Hvis I oplever dette, så er løsningen ikke langt væk, Pointwork har med enkle metoder hjulpet mange kunder med denne udfordring.

Author

Peter Brinch Larsen

Peter er en erfaren løsningsarkitekt og har arbejdet intensivt med Microsoft teknologier siden 2005, og med specialisering i SharePoint siden 2007. Hos kunder fungerer Peter som teknisk sparringspartner og rådgiver. Peter hentes ofte ind hvor andre har givet op eller fejlet. Peters tilgang er, at han kigger holistisk på kundens behov. Hans mål er at give kunderne løsninger, som virker, og giver den forventede værdi. Og gerne lidt til.