Digital Workplace

Valo Intranet kåret som årets “Intranet Choice – Global 2021”

Vi er glade for at meddele, at Valo Intranet er kåret til  “Intranet Choice – Global 2021” i  ClearBox Consulting’s seneste “SharePoint-intranet-in-a-box” rapport. Valo Intranet “skiller sig virkelig ud” blandt andre “in-a-box” og klassiske intranet produkter. Dette er fjerde år i træk at Valo Intranet bliver anerkendt som “best in class” af ClearBox Consulting. Sidste år blev de tildelt “Intranet Choice – Europe” og “Intranet – North america 2020”.

Hvert år udgiver Clearbox Consulting sin prestigefyldte “SharePoint-intranet-in-a-box”s rapport. Det er den førende guide til nøglefærdige SharePoint-løsninger. Den gennemgår over 35 forskellige færdige intranet og “up and coming” produkter. Rapporten indeholder detaljeret analyse, der dækker flere intranetprodukter og acceleratorer til SharePoint og Microsoft 365. Du kan læse mere på her: LINK TIL CLEAR BOX

Som SharePoint specialister er vi meget fokuseret på kvaliteten af de samarbejdspartnere og produkter vi arbejder med. Det er tydeligt at Valo til stadighed tilfører værdi til Microsofts samarbejdes platform. 

– Peter Brinch Larsen.

Stigende fokus og behov

Flere og flere virksomheder får øjnene op for nødvendigheden af at sikre virksomhedens samarbejdsplatform. Det er ikke ualmindeligt at opleve intranet der har mistet deres relevans for virksomhedens medarbejdere.  Medarbejdere søger ofte informationer uden for intranettet af ren og skær nødvendighed. 

Et Valo intranet kan spille en vigtig rolle hen mod en levende og funktionelt løsning.

Hvis du kunne tænke dig at se hvorfor Valo blev kåret, så book en uforpligtende demo. 

Author

Peter Brinch Larsen

Peter er en erfaren løsningsarkitekt og har arbejdet intensivt med Microsoft teknologier siden 2005, og med specialisering i SharePoint siden 2007. Hos kunder fungerer Peter som teknisk sparringspartner og rådgiver. Peter hentes ofte ind hvor andre har givet op eller fejlet. Peters tilgang er, at han kigger holistisk på kundens behov. Hans mål er at give kunderne løsninger, som virker, og giver den forventede værdi. Og gerne lidt til.