Vi har over 10 års erfaring med at hjælpe virksomheder med at opnå deres fulde potentiale med SharePoint og Microsoft 365.

Pointwork A/S er en værdidrevet virksomhed med et stærkt teknisk fundament.

Kontakt

Vandtårnsvej 83A, 2860 Søborg

info@pointwork.com

+45 7020 4458

Ukategoriseret

Valo Intranet kåret som årets “Intranet Choice – Global 2021”

Vi er glade for at meddele, at Valo Intranet er kåret til  “Intranet Choice – Global 2021” i  ClearBox Consulting’s seneste “SharePoint-intranet-in-a-box” rapport. Valo Intranet “skiller sig virkelig ud” blandt andre “in-a-box” og klassiske intranet produkter. Dette er fjerde år i træk at Valo Intranet bliver anerkendt som “best in class” af ClearBox Consulting. Sidste år blev de tildelt “Intranet Choice – Europe” og “Intranet – North america 2020”.

Hvert år udgiver Clearbox Consulting sin prestigefyldte “SharePoint-intranet-in-a-box”s rapport. Det er den førende guide til nøglefærdige SharePoint-løsninger. Den gennemgår over 35 forskellige færdige intranet og “up and coming” produkter. Rapporten indeholder detaljeret analyse, der dækker flere intranetprodukter og acceleratorer til SharePoint og Microsoft 365. Du kan læse mere på her: LINK TIL CLEAR BOX

Som SharePoint specialister er vi meget fokuseret på kvaliteten af de samarbejdspartnere og produkter vi arbejder med. Det er tydeligt at Valo til stadighed tilfører værdi til Microsofts samarbejdes platform. 

– Peter Brinch Larsen.

Stigende fokus og behov

Flere og flere virksomheder får øjnene op for nødvendigheden af at sikre virksomhedens samarbejdsplatform. Det er ikke ualmindeligt at opleve intranet der har mistet deres relevans for virksomhedens medarbejdere.  Medarbejdere søger ofte informationer uden for intranettet af ren og skær nødvendighed. 

Et Valo intranet kan spille en vigtig rolle hen mod en levende og funktionelt løsning.

Hvis du kunne tænke dig at se hvorfor Valo blev kåret, så book en uforpligtende demo. 

Author

Claus Jarrels

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *