Intranet

Nyt Intranet, hadegave eller hvad?

Hvordan kan et nyt Intranet blive centrum for al intern kommunikation og teamwork uden at du “knækker nakken”. Hvis du har fået ansvaret for et nyt intranet, tænker du nok over ovenstående. Du ønsker naturligvis at tilbyde de funktioner, din virksomhed har brug for – sammen med en god brugeroplevelse. Men virkeligheden er ofte den, at det kan være en uoverskuelig opgave at komme godt i mål.

Der er mange interessenter i spil IT, HR, kommunikation, ledelsen og den enkelte medarbejder. Nogle er blot interesseret i at, platformen skal være “cloud” og sikker, andre er mere fokuseret på design af kommunikationskanaler. Den enkelte medarbejder er ligeglad, de ønsker blot nem og intuitiv adgang til relevant information. Om det er hjemmefra eller på arbejdet, PC, Tablet eller mobil det kommer sig ikke så nøje, bare det virker. 

Hos Pointwork har vi god erfaring med Valo´s “intranet in a box” produkt. I mange tilfælde kan det være en god løsning, da det er muligt at komme i mål, med et intranet med gode brugbare funktioner. Valo kan sammen med en styret proces effektivt bringe liv til jeres nye intranet. Herunder kan du se en introduktion af Valo’s Intranetprodukt. 

Hvis du er i tvivl om intranettet er “dødt” kan du eventuelt læse Har Teams slået Intranettet ihjel?

Valo Intranet – Fall in love with your intranet

Author

Peter Brinch Larsen

Peter er en erfaren løsningsarkitekt og har arbejdet intensivt med Microsoft teknologier siden 2005, og med specialisering i SharePoint siden 2007. Hos kunder fungerer Peter som teknisk sparringspartner og rådgiver. Peter hentes ofte ind hvor andre har givet op eller fejlet. Peters tilgang er, at han kigger holistisk på kundens behov. Hans mål er at give kunderne løsninger, som virker, og giver den forventede værdi. Og gerne lidt til.